Beretninger fra et autentisk landbrug

Beretninger fra et autentisk landbrug

Dagligdag på landet - vi har ikke andet

Følg med i de daglige beretninger langt fra alting og tæt på det store i det små

Roden til psykisk ligevægt

HverdagenOprettet af Lone man, september 22, 2008 07:14:06

Efter mange dage med pløjning har mit hoved sat sig fast i en ucharmerende vinkel på kroppen. Under arbejdet holder jeg både øje bagud, med hvordan ploven kører i jorden, og forud med traktorens hjul i pløjerenden. Her rækker det ikke at være bæløjet.
Når jeg kommer hjem og skal lave mad, er det nærmest med siden til køkkenbordet for ikke at gå helt glip af hånd-øje koordinationen.

En veninde undrer sig over, hvad tiden går med i traktoren. At henfalde til spørgsmål om hensigten med denne klode, kvantefysikkens love, kortlægningen af det menneskelige genom og antallet af lysår til nærmeste galakse ville jo drive én lige ud i det rene vanvid. Nej jeg forsøger - ikke mindst af hensyn til familien - at bevare den sidste rest af mental sundhed.

Meditation og lotusstilling har vist sig vanskelige at få til at fungere i en traktor, der duver afsted som en læk skonnert. Korsstingsbroderi måtte jeg opgive, fordi det kneb med at følge pløjerenden, når jeg lå på gulvet og ledte efter nålen, og pedigrør, føler jeg, må komme senere i livet.

Men der findes en løsning ...

Blog Image

Her ser du roden til psykisk ligevægt
Mit høreværn med indbygget radio kan trænge enhver eksistentiel tanke bort.

- og det er ikke den eneste gevinst -

Jeg kan synge med på samtlige 80'er hits (men hvem kan ikke det ?) - et strålende eksempel på, hvor værdifuldt det er, at en traktor er énmandsbetjent.

Jeg ved, hvad der sker på biblioteket i Nørre Snede, at Birthe vandt ugens buket og hvor kattefoderet er billigst.

Jeg kan recitere diverse reklameblokke med betoninger og falsk dialekt, og sidst men ikke mindst, er jeg på fornavn med studieværterne.

Jeg ved slet ikke, hvordan det skal gå, når den sidste mark er pløjet færdig.

Korssting ???

Mange hilsner fra
Lone

  • Kommentarer(0)//lonelandmand.brandbygegaard.dk/#post10