Beretninger fra et autentisk landbrug

Beretninger fra et autentisk landbrug

Dagligdag på landet - vi har ikke andet

Følg med i de daglige beretninger langt fra alting og tæt på det store i det små

Morgenmad

HverdagenOprettet af Lone lør, juli 11, 2009 09:22:23

Nå - tænker du måske - hvad spiser man så til morgenmad der langt ude på landet.

Et dusin æg

Øllebrød med fløde

En halv gris

Brunkålssuppe

Bænkevælling

Fedtegrever

og mannagrød.

Nej - må jeg skynde mig at fortælle - ikke det der ligner.

Ikke her på gården ihvertfald.

Der er ikke rigtig tid til den slags kulinariske udfoldelser om morgenen,

hvor fristende det end lyder.

I dag skal du have opskriften på LL´s morgenmad - hurtigt, enkelt og sundt.

Du skal bruge :

2 dl gode havregryn - 3 dl når der skal graves mange kartofler op, og det skal der i dag

1 æble

1 nektarin

lidt bær efter årstid

1 tsk. rørsukker

Rigeligt med mælk fra glade køer.

Det var alt - så går vi i gang.

Find en skål du godt kan lide - det er vigtigt at starte dagen med en skål man godt kan lide - og hæld havregrynene i den.

Skær din frugt i mindre stykker,

og dyng dem oven på havregrynene.

Til sidst er havregrynene ikke til at se, men det er helt i orden.

Grib en sukkerskål,

og forsød din tilværelse - bare en lille smule.

Hæld mælk over

til frugterne kan træde vande og spis omgående.

Havregryn med mælk bør spises med det samme.

Et ualmindeligt velsmagende morgenmåltid, der giver energi til at grave mindst et par spande kartofler op.

Og det kan der godt være brug for.

Dejlig dag til dig fra
Lone der er forsinket på grund af manglende serverforbindelse her til morgen

  • Kommentarer(0)//lonelandmand.brandbygegaard.dk/#post299