Beretninger fra et autentisk landbrug

Beretninger fra et autentisk landbrug

Dagligdag på landet - vi har ikke andet

Følg med i de daglige beretninger langt fra alting og tæt på det store i det små

Tæt på

HverdagenOprettet af Lone tor, oktober 08, 2009 07:58:36

Druehøsten nærmer sig.

Vejrmeldingen for weekenden ser broget ud, og derfor fremrykkes det hele lidt.

Det betyder, at der skal laves en forgæring allerede i dag.

De gærceller, der er valgt til vinen, kommer i frysetørret tilstand.

I dag skal de vækkes forsigtigt, passes og plejes, så de er helt oppe på dupperne i morgen,

når de første druer lander i karret.

Al udstyret skal være rengjort.

Og på plads.

Der skal købes ind, og den store støbejernsgryde bliver støvet af.

Mad til høstfolket er helt afgørende for den gode stemning.

Det meste af dagen i dag kommer til at gå med arbejde i køkkenet. Kun afbrudt af et vinarrangement og en rundvisning i vinmarken.

I morgen skal du selvfølgelig have opskriften på dejlig efterårsmad - en velgørende gryderet du kan servere, uanset om du høster eller ej.

Nu skal der købes ind.

Lethed i din dag
Lone

  • Kommentarer(0)//lonelandmand.brandbygegaard.dk/#post388