Beretninger fra et autentisk landbrug

Beretninger fra et autentisk landbrug

Dagligdag på landet - vi har ikke andet

Følg med i de daglige beretninger langt fra alting og tæt på det store i det små

Grappa

HverdagenOprettet af Lone tor, marts 04, 2010 07:45:08

Måske husker du pressematerialet fra vinproduktionen.

Måske husker du, at det tidligere blev kørt i hønsegården

- men ikke sidste efterår.

Sidste efterår blev al pressematerialet samlet i lukkede beholdere,

løftet ind i varevognen og kørt nordpå til et brænderi i nærheden af Randers.

Siden da har dygtige folk tålmodigt arbejdet på at få lavet grappa ud af hønsenes mad.

Forleden dag kom grappamanden på besøg med 3 forskellige udgaver til endelig tilsmagning.

Der skulle smages, vurderes og vælges.

En vanskelig men fornøjelig opgave.

Der går en måneds tid mere, før den valgte version er klar.

Men det haster ikke.

Overhovedet ikke.

Bare det bliver godt.

Og det skal jeg lige love for, det gør.

Fremover kommer hønsene til at nøjes med druestilkene.

Slut med natlig tamtam forårsaget af gærede skaller. Slut med upassende påklædning og stødende tilråb. Slut med linedance på terrassen. Slut med kolbøtter om siddepinden.

Det må de lade andre om.

Trofast torsdag
Lone

  • Kommentarer(0)//lonelandmand.brandbygegaard.dk/#post535