Beretninger fra et autentisk landbrug

Beretninger fra et autentisk landbrug

Dagligdag på landet - vi har ikke andet

Følg med i de daglige beretninger langt fra alting og tæt på det store i det små

Nu virker serveren igen

HverdagenOprettet af Lone fre, november 07, 2008 05:54:52

Har du nogensinde set en høne udføre lap-dance ? Eller løbe rundt i virksomheden kun iført underpermissioner ?

Blog Image

Nej vel ?
Og man skulle mene, at når det ikke er sket til den årlige julefest, så er tidspunktet forpasset.

Blog Image
Måske synes du, det er for tidligt, de har holdt firmajulefrokost, men når man ved, hvor svært det kan være at få de ønskede lokaliteter og den rigtige mad, så er november skam udemærket.

Blog Image

For det er nu pressematerialet fra vinen bæres væk, og udover de aromatiske drueskaller er bunken fyldt med næringsrige vindruekerner.

Man skal passe på med at sætte spørgsmålstegn ved sin barndoms helte, men muligvis havde både Emil, grisepjokke og hønsene været i barskabet, og hele fortællingen om de gærede bær var bare et uskyldigt dække.

Jeg havde gjort trækvognen klar og regnede med at bruge en halv times tid hver aften på en indsamlingsrunde. Finde de mest besofne høns under hækken, i flagstangen og på sønnens knallert.

Blog Image

På trods af en fuldgod dag i bærbunkerne sidder hver eneste høne ret op på sin faste plads i hønsehuset, når solen går ned. Ingen synger eller laver kolbøtter rundt om siddepinden. Det kan selvfølgelig være, de bare er i stand til at bære en brandert med format, men jeg tror faktisk, de er fuldstændig upåvirkede.

Det var dagens bristede illusion, og mens vi er i den afdeling, vil jeg sige, at jeg er ked af, der ikke kom nogen beretning til dig i går.
Serveren fungerede ikke rigtigt - det kan være vanskeligt, at få en ordentlig forbindelse her ude på landet.

I dag med high speed og netforbindelse
Lone

  • Kommentarer(0)//lonelandmand.brandbygegaard.dk/#post54