Beretninger fra et autentisk landbrug

Beretninger fra et autentisk landbrug

Dagligdag på landet - vi har ikke andet

Følg med i de daglige beretninger langt fra alting og tæt på det store i det små

Så er det i dag !

HverdagenOprettet af Lone lør, december 06, 2008 06:36:20

Nå - så er det i dag turen går til København og optagelsesprøve på den store madkonkurrence - bare hvis du skulle have glemt det...

Blog Image

Jeg har ikke glemt det. Faktisk har det været vanskeligt at tænke på ret meget andet i den forgangne uge. Måske synes du, det er at begrænse sig lidt rigeligt, når man nu ved at der er andre og vigtigere ting at tage sig af.
Hvad med bestilling af gødning tænker du måske. Hvad med reparationen af kartoffeloptageren. Hvad med det halvfærdige espalier i vinmarken tænker du måske. Hvad med en grundig rengøring af huset. Hvad med en omlægning af jordbærmarken tænker du nok. Og du har selvfølgelig ret - forberedelsen til dagens madlavningstest er gået lidt ud over alle de andre sjove ting, jeg kunne have lavet.

Blog Image

Familien har udvist stor tålmodighed i forhold til den manglende variation i kosten. Duften af mad i huset har været den samme ugen igennem. Det nærmeste indkøbssted må fejre, at deres lagerføringssystem viser, at salget af udvalgte varer er steget eksplosivt. Bør man give dem besked om, at det kun var kortvarigt, inden de bestiller andebryst hjem i containere ? Det er ikke til at vide, om man gør tingene rigtigt.

Blog Image

I går forsøgte jeg at lave de to retter indenfor den tilladte tidsramme på 1 time. Det gik nogenlunde men ikke helt tilfredsstillende. Det er et dilemma, at skulle lave to spændende smagsoplevelser og samtidig ikke sløse med tiden. Det skal nok være lige på grænsen af det mulige for at komme med i betragtning. 250 mennesker ville gerne være med i konkurrencen, og der skal kun bruges 18. Jeg må glæde mig over at være med i den lille gruppe, der skal lave mad i weekenden, og så må vi se hvordan den sidste frasortering går.

Blog Image

Nu vil jeg lave en fletning, pakke min støbejernspande og mine udvalgte råvarer, fodre hønsene og så tage til København.

Hav en rigtig god lørdag
Lone

  • Kommentarer(0)//lonelandmand.brandbygegaard.dk/#post83