Beretninger fra et autentisk landbrug

Beretninger fra et autentisk landbrug

Dagligdag på landet - vi har ikke andet

Følg med i de daglige beretninger langt fra alting og tæt på det store i det små

Brunkager fortsat

SmåkagerOprettet af Lone lør, december 20, 2008 09:23:35

Det var en dejlig lys og solrig dag i går.

Blog Image

Udover det almindelige arbejde med dyrene og vejboden blev der tid til flere juleforberedelser -

Blog Image

brunkager, klejner og rødkålssalat og jeg skyndte mig sådan for at kunne få alt det dejlige lys med på billederne til dig.

Så i dag skal du have fortsættelsen af brunkageopskriften, og de andre opskrifter kommer de følgende dage. I dag tager vi den - stort set - i punktform til en afveksling.

Tænd din ovn og sæt temperaturen på 175 gr. C.

I går nåede vi til at forme brunkagedejen til 2 stænger.

Blog ImageTag dem direkte fra køleskabet og skær ca. 2 mm tykke skiver med en brødkniv.

Blog Image

Fordel skiverne på bagepapir og sæt dem på en bageplade.

Bag hver plade 9 minutter og læg dine nybagte brunkager til afkøling på en rist.

Blog Image

Læg mærke til at solen skinner.

Lad kagerne køle helt af og pak dem i lufttætte kagedåser.

Blog Image

Gem en håndfuld kager til belønning.

Tag kagedåserne med ud i laden og vær forsigtig, når du klatrer op ad den gamle stige.

Gem kagedåserne et hemmeligt sted.

Tag halm med ned til hønsene, når du alligevel er deroppe.

Sæt vand over og lav en dejlig kop te.

Blog Image

Sæt dig ned og nyd din te og dine nybagte brunkager i fred og ro - du har så inderligt fortjent det.

God og rar lørdag til dig fra
Lone

  • Kommentarer(0)//lonelandmand.brandbygegaard.dk/#post97