Beretninger fra et autentisk landbrug

Beretninger fra et autentisk landbrug

Dagligdag på landet - vi har ikke andet

Følg med i de daglige beretninger langt fra alting og tæt på det store i det små

Omelet med pesto - opskrift

Mad med ægOprettet af Lone fre, marts 27, 2009 07:57:03

Selvom foråret har glemt, hvor det var nået til,

fortsætter planterne i drivhuset med at vokse.

Nye fine jordbærblade skyder frem,

og hvidløgene danner en lille skov.

Ingen tvivl om jeg har plantet for få.

Spinaten er spiret, og man kan blive helt salig ved tanken om omelet med frisk spinat.

Til at fordrive ventetiden kan en omelet med pesto gøre underværker, og i dag skal du selvfølgelig have opskriften.

Du skal bruge :

2 æg fra høns der stædigt fastholder, det er blevet forår

1 god teskefuld pesto

1 spsk. mælk

Salt som du ønsker

Ganske enkelt og hurtigt at lave til frokost.

Hæld æg og salt i en lille skål.

Tilsæt pesto og mælk.

Pisk blandingen sammen med en gaffel.

Bare gå til den - det her kan ikke gå i stykker.

Varm en pande op og smelt lidt god margarine eller anstændigt smør. Hæld din blanding på.

Lad omeletten bage til overfladen stivner - det tager 1 - 3 minutter.

Vær klar til at spise - intet overgår en varm blød omelet direkte fra panden.

Nogle friske tomater eller lidt salat er altid velkomment til en omelet,

men syltede jalapenos rammer i den grad plet.

Om lidt kommer min far til arbejdsdag, så jeg må hellere sætte kaffe over nu.

Der er lofter på programmet. Gipsloft i køkken og vineri og træloft i caféen.

I morgen vil jeg vise dig, hvor langt min mor og jeg er kommet i vinmarken.

Lys til dig
Lone

  • Kommentarer(0)