Beretninger fra et autentisk landbrug

Beretninger fra et autentisk landbrug

Dagligdag på landet - vi har ikke andet

Følg med i de daglige beretninger langt fra alting og tæt på det store i det små

Pecan kager - opskrift

SnitterOprettet af Lone tor, maj 14, 2009 07:47:05

Det har været sløjt med kage på køkkenbordet det seneste stykke tid.

Bare ikke godt nok.

I går blev der gjort noget ved sagen, men glæden var kortvarig.

Enten var dejmængden for lille, eller også var kagerne for uimodståelige. I dag er vi lige vidt.

Du skal selvfølgelig have opskriften på de lækre pecankager. Så kan du gange eller dividere ingredienserne, som du har lyst til.

Du skal bruge :

110 g smør af en god kvalitet

3½ dl mørkt muscovadosukker

1½ tsk. vellykket vanillesukker

2½ dl mel

1½ tsk. bagepulver

2 æg fra høns der nyder forårssolen

2½ dl pecannødder

Så går vi i gang. Tænd din ovn og sæt temperaturen på 175 gr. C. Find en lille form på ca. 20 * 20 cm frem og beklæd den med bagepapir.

Pisk smør og sukker sammen,

og tilsæt æg. Pisk dem ind i smørblandingen.

Grib de lækre pecannødder,

og hak dem groft.

Afmål mel, vanillesukker og bagepulver og bland det sammen.

Hæld nødder og mel i røreskålen,

og vend det hele hurtigt sammen. Ikke noget med at røre længe.

Du skal ikke bekymre dig over den lille dejmængde.

Hæld dejen i formen.

Affej alle spekulationer om fejldisponering af kagens størrelse.

Sæt formen i ovnen og bag kagen 20 minutter.

Lad den køle af i formen før du skærer den ud i tern - du bestemmer hvor mange.

Lad ikke tvivlen nage - lidt kage er bedre end ingen kage.

Pecan kagerne er tætte og har en fin smag af karamel og - pecannødder !

Forsvinder som dug for solen, som sommerblomster for hønsene og som nysåede ærter for duerne.

En rigtig rar dag til dig
Lone

  • Kommentarer(0)