Beretninger fra et autentisk landbrug

Beretninger fra et autentisk landbrug

Dagligdag på landet - vi har ikke andet

Følg med i de daglige beretninger langt fra alting og tæt på det store i det små

Popsmarte peanuts - opskrift

Stilige startereOprettet af Lone søn, februar 07, 2010 07:40:47

Her i kulden føler man sig lidt usmart i termokedeldragt, forede støvler og Lille Per hue.

Bedre bliver det ikke, når man tager tøj på for at gå udendørs.

Nej. Man trænger til noget fikst - noget der afleder tankerne.

Da der ikke er meget at gøre ved ekviperingen, skal opmuntringen søges andetsteds.

Så i dag skal du have opskriften på popsmarte peanuts - kan det blive meget bedre...

Du skal bruge :

400 g usaltede afskallede peanuts

200 g rørsukker

1 og 1/4 dl. vand

1 knivspids salt.

Det var alt - så går vi i gang.

Tænd din ovn og sæt temperaturen på 150 gr. C. Læg bagepapir på en bageplade.

Hæld vand, sukker og salt i en pande. Varm op og rør lidt til sukkeret er helt smeltet.

Hæld dine peanuts i sukkerlagen,

og bring blandingen i kog.

Rør af og til mens vandet damper af - det tager omtrent et kvarters tid.

Når sukkerlagen er lidt fast og har sat sig på dine peanuts, kan du hælde dem på bagepapiret og brede dem godt ud.

Ind i ovnen med pladen og rist sagte i ½ time. Rør rundt et par gange undervejs.

Og så er der pompøse popsmarte peanuts.

Kan det nu være rigtigt - tænker du måske - er de gode.

Skal man stole på det bare sådan ud af den blå luft.

Hvad med troværdighed, bevisførelse, fejlkilder.

Anbefalinger. Hvad med anbefalinger.

Altså de blev spist. Det gjorde de. Hurtigt. Meget hurtigt.

De var det smarteste, der længe er set her på gården.

Og så var det en bagatel at lave dem - peanuts virkelig.

Lang dag foran dig
Lone

  • Kommentarer(0)