Beretninger fra et autentisk landbrug

Beretninger fra et autentisk landbrug

Dagligdag på landet - vi har ikke andet

Følg med i de daglige beretninger langt fra alting og tæt på det store i det små

Bagt grapefrugt - opskrift

Salater diverseOprettet af Lone ons, marts 03, 2010 07:47:33

Der er besøg fra hovedstaden.

Den ældste søn og kæresten har nogle dages pause i forelæsningerne.

Det var blevet lovet, at vi skulle se, hvad øvelserne i et kollegiekøkken har resulteret i.

Derfor kunne jeg i går aftes læne mig tilbage og nyde frugten af godt 20 års moderlig omsorg.

Endelig.

Der skal også morgenmad til, og de unge mennesker blev udstyret med bagte grapefrugter.

I dag får du opskriften. Selvfølgelig.

Du skal bruge :

1 grapefrugt

2 tsk. mørkt muscovadosukker

1 tsk. smør lavet af mælk fra køer der ikke spiser hvad som helst

½ tsk. kanel

Det var alt - så går vi i gang.

Tænd din ovn og sæt temperaturen på 190 gr. C.

Skær din grapefrugt over og læg de to halvdele i et ovnfast fad.

Pil den lille hvide ting ud i midten, og fyld sukker i hullet den efterlader.

Drys med kanel,

og læg omtrent ½ tsk. smør på hver grapemidte.

Ind i ovnen med fadet og bag frugten 15 minutter.

Så er der morgenmad.

Sød, syrlig, varm og krydret.

Kan det blive meget bedre.

Klar dag
Lone

  • Kommentarer(0)